Přejít k hlavnímu obsahu

EPICENTER se s půl milionem dolarů vrátí opět v prosinci

22. 10. 2019 | 13:21 Counter-Strike 2
Nejznámější ruská esportová akce EPICENTER se letos uskuteční již počtvrté. Organizátoři se navíc vracejí k výšce prize money, které turnaj zdobily v letech 2016 a 2017.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Moskva bude v předvánočním týdnu hostit čtvrtý ročník CS:GO turnaje EPICENTER. Jeho šampiony z předcházejících let jsou Dignitas, SK Gaming a FaZe Clan. Díky svým parametrům totiž dokáže přilákat světovou špičku, která si letos opět zahraje o půl milionu dolarů. Tentokrát se však neuskuteční ve slavném Ledovém paláci, ale zavítá na výstaviště Crocus Expo. Pokud byste chtěli na akci vyrazit, připravte si za vstupné čtrnáct dolarů. Termínem konání je 17. až 22. prosince, sobota a neděle jsou rezervovány právě na play-off v aréně.

Společně s oznámením termínu a prize poolu akce zveřejnil EPICENTER také první čtyři pozvané týmy. Evropu bude reprezentovat tým Vitality, ze Severní Ameriky dorazí Evil Geniuses a domácí scénu budou reprezentovat Na`Vi a AVANGAR. Pozvánku ještě obdrží dosud nespecifikovaný pátým tým. Zbylé tři sloty si rozdělí vítězové regionální kvalifikací v Evropě, regionu CIS a Číně. Formát samotného turnaje je prozatím neznámý.

EPICENTER
Zdroj: hltv.org
Štítky: Epicenter
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.