Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Shop a DEV1S se představí na MČR s kompletním sortimentem, exkluzivitami i novým zbožím

29. 10. 2019 | 19:18 Všechny hry
Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách, to nejsou jenom samotné turnaje. V rámci MČR Expo bude na desítkách stánků probíhat po celé tři dny rozmanitý program. Jeho součástí bude i prodej různého merchandise, mezi kterým nemůže chybět ani náš vlastní.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Právě na loňském MČR jsme spustili projekt vlastního shopu, kde nabízíme oficiální produkty domácích i zahraničních týmů, stejně jako streamerů. Současně se dá skrze PLAYzone Shop zakoupit i veškeré produkty značky DEV1S, tedy podložky nebo herní brýle. Všechno pod jednou střechou nyní podruhé míří do Brna.

Základní složkou sortimentu PZ Shopu jsou naše vlastní produkty, jako je PLAYzone Challenge tričko, produkty s motivy MČR 2018 a nejnověji i jedinečné výroční tričko na oslavu 10 let existence portálu PLAYzone.

Přímo od ESL pak odebíráme oficiální produkty předních světových týmů, které nikde jinde na českém trhu nenajdete. Na MČR si tak od 8. až 10. listopadu budete moci zakoupit produkty týmů jako Astralis, Fnatic nebo Ninjas in Pyjamas. Jedinečným kousek mezi všemi je tričko mousesports s vlastnoručním podpisem STYKA.

Kromě zahraničí samozřejmě spolupracujeme i s domácími značkami. V první řadě jde o tým Inside Games, v té druhé jde o streamery. Na eshopu najdete v nabídce KaterinuSuki a Verundu, k nim jako třetí přibude Miken, jehož produkty budou premiérově k zakoupení právě na MČR. Opět máš o důvod více dorazit na akci roku!

PLAYzone Shop
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.