Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno: BnTeT se konečně vydává mimo hranice asijské scény a stává pátým hráčem Gen.G

23. 12. 2019 | 08:00 Counter-Strike 2
Zatímco v League of Legends a podobných hrách je už normální věcí, že asijští hráči hrají po celém světě, v CS:GO těchto vlaštovek bylo poskrovnu. Nyní však přilétá ta nejostřejší pastelka v penále vůbec, do Severní Ameriky se přesune BnTeT.
BnTeT
BnTeT

Hansel 'BnTeT' Ferdinand působil od března roku 2017 v týmu TYLOO, kterému se v poslední době ale vůbec nevedlo. Sám hráč z Indonésie si ale stále zaslouženě držel titul nejlepšího asijského hráče, u kterého se doufalo v to, že jednou zkusí rozvinout své dovednosti i v jiném koutě světa. Ten moment nastává právě nyní, kdy v korejsko-americké organizaci Gen.G Esports doplní sestavu, v níž už působí tři hráči, jejichž kořeny sahají do Asie. BnTeT by především s autimaticem měl vytvořit opravdu nebezpečné úderné duo, na které se bude možné spolehnout. K týmu se Indonésan připojí po lednové kvalifikaci na IEM, kterou ještě odehraje doma.

Kompletní sestava CS:GO týmu Gen.G:

 Spojené státy americké Timothy 'autimatic' Ta
 Kanada Damian 'daps' Steele
 Spojené státy americké Kenneth 'koosta' Suen
 Spojené státy americké Sam 's0m' Oh
 Indonésie Hansel 'BnTeT' Ferdinand

 Austrálie Chris 'Elmapuddy' Tebbit – trenér

BnTeT
Zdroj: hltv.org
Štítky: Gen.G, BnTeT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.