Přejít k hlavnímu obsahu

LEAK: Jak vypadají weapon wraps pro novoroční událost?

29. 12. 2019 | 11:23 Fortnite
Jak se blíží Nový rok, není žádným překvapením, že událost, která ho slaví, se nejspíše objeví i ve Fortnite. Jak budou vypadat nové weapon wraps (obaly na zbraně), dostupné při této události, bylo odhaleno při nedávném leaku.
New Year
New Year

Ve Fortnite se udály různé akce u příležitosti snad všech svátků, takže lidé tuto novoroční víceméně očekávali. Nezdá se však, že by byla tak odlišná od minulých oslav. Tato novinka je dílem Fortnite leakera s přezdívkou Lucas7yoshi, který potvrdil, že se událost bude konat, a řekl, že je prakticky stejná jako ta předchozí. Je ale důležité míti na paměti, že event a weapon wraps jsou zatím jen leaky a nikoliv potvrzenými informacemi. 

I přesto však máme několik věcí, na něž se můžeme těšit. Při události se objeví pár weapon wraps, budou se jmenovat New Year 2020 a Star Party.

New Year wrap bude součástí Winterfest dárků, zatímco Star Party budete moci sehnat v item shopu. Cena zatím nebyla oznámena, pokud si je tedy plánujete pořídit, nechte si raději stranou trochu peněz. Kromě těchto weapon wraps to nevypadá, že by událost přinesla něco nového.

To není však takovým překvapením, neboť i herní vývojáři si během svátků berou volno, aby si mohli odpočinout, a pokud někdo potřebuje přestávku, je to Epic, vzhledem k počtu updatů, kterými si Fortnite prochází.

Konec zahajovacího období Chapter 2 byl odsunut na leden, takže Epic musí mezidobí zaplnit dalšími zajímavými událostmi. Hodně času zabral Winterfest a se záhadnými vánicemi, které se objevují na mapě, možná už jsme mohli letmo zahlédnout, co budoucnost přinese.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Fortnite update