Přejít k hlavnímu obsahu

Daxen na své fanpage oznámil rozpad týmu Inside Games

2. 1. 2020 | 17:10 Counter-Strike 2
Další z rozpadů na domácí scéně mají za sebou Inside Games. Sekce se jmény jako queztone, kinzo nebo daxen oficiálně oznámila svůj konec. Posledním turnaje pro tento celek byla liga ESL Nationals, kterou ale nenastoupením do čtvrtfinále ani nedohrál.
daxen
daxen

V podstatě po dvou letech se Inside Games začátkem září vrátili na CS:GO scénu, když do svých řad před FORTUNA COOL Finals nabrali tým Kopec srandy. Jména jako Zero nebo queztone slibovaly prvotřídní kvalitu a celá pětice to zvládla dotáhnout až na MČR. Tam ale nepostoupila ze skupiny a svůj potenciál nenaplnila. To už s týmem hrál Tusi namísto zkušeného Zera a nyní přichází další změna, tentokrát závěrečná. Tým spolu končí.

Ačkoliv byl zřejmý už nějakou chvíli, rozpad na Nový rok oficiálně potvrdil Zdeněk 'daxen' Dušek:

Po působení v eSubě jsem se chvilku hledal a složil tým s queztonem. Hraní s ním a se Zerem mě popravdě posunulo individuálně asi úplně nejvíce, co mohlo. V tom týmu se vůbec neřešila čísilka na konci hry, ale impact. Začal jsem vnímat hru z úplně jiné perspektivy, že není důležité kolik hlav dáš v daném kole, ale že můžeš vyhrávat úplně jiným způsobem, než zabíjením panďuláčků na mapě.

Jak už bývá v posledních letech zvykem, začátkem roku se vždy objeví řada nových sestav a přesně to se bude týkat i dnes již bývalých hráčů Inside Games. Sám daxen ale motivovaně prohlašuje, že tento rok bude velký. Nové angažmá na rozdíl od ostatních hráčů nehledá pouze queztone, který si prošel MMG Barber Academy a hraní se již naplno věnovat nebude. U zbylého kvarteta se nová působiště zřejmě dozvíme již brzy.

Inside Games naposledy působili v této sestavě:

 Slovensko Richard 'queztone' Strnátko
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek
 Česká republika Marek 'kinzo' Bílek
 Česká republika Jan 'hones' Urválek
 Česká republika Luboš 'Tusi' Tusjak

Zdroj: @daxencsgo
Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.