Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games přichází o většinu své úspěšné sestavy, dva hráče ulovili Nessus Gaming

9. 1. 2020 | 20:32 Fortnite
Na domácí Fortnite scéně to scéně toho Inside Games vyhráli opravdu hodně, jejich sestava je ale pro nový rok v rozkladu. Po dnešním dni dokonce zůstává poslední hráč úspěšného složení.
V4 Royale
V4 Royale

S týmem Inside Games se v loňském roce již dříve rozloučila největší stálice Tomáš 'Novash' Novák, na Nový rok ale status volného hráče oznámila hned dvě velká jména. Tomáš 'Fennixxos' Hutník byl součástí veleúspěšného dua, které vyhrálo PLAYzone Challenge nebo V4 Future Sports Festival, spolu s ním v IG končí i nejnovější posila, Tobias 'Nistex' Šoltys. Ačkoliv na webu organizace stále figuruje, tak své nové angažmá dnes oznámil i další odpadlík, Adam 'Muc1n' Musil. Ten spolu s Novashem vytváří DUO sekci v týmu Nessus Gaming.

Budoucnost podpory Fortnite je v IG dost nejistá, protože některé odchody nebyly ani oznámeny. V sestavě jako poslední zůstává Norbert 'Dext' Paulovčák, který toho s Fennixxosem vyhrál spoustu a pokud by měl možnost odejít, o nabídky by zřejmě také neměl nouzi. Jste tedy zvědavi, jestli jej v blízké době někdo doplní.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.