Přejít k hlavnímu obsahu

Hostem sobotní epizody bude Skeri, pokračuje i dlouhodobá soutěž o monitor

15. 1. 2020 | 21:23 Prima COOL
Čtvrtá série televizního magazínu COOL Esport pokračuje již tento týden! Hostem její druhé epizody bude přední tvář zákulisí CZ/SK Hearthstone a Clash Royale scény, Ondřej "skeri93" Škeřík.
COOL Esport #2
COOL Esport #2

Ani tento týden nebudete ochuzeni o pravidelnou dávku těch nejpodstatnějších novinek ze světa gamingu, pořad COOL Esport se na vaše obrazovky vrací již v sobotu. I druhá epizoda čtvrté série bude klasicky nabušená od začátku až do konce, vedle okénka s aktualitami, ve kterém se podíváme třeba na výsledky Datart e:LIGY, se tak můžete těšit i na oblíbené rubriky, zajímavé téma, v němž se zaměříme na nejúspěšnější české a slovenské hráče historie League of Legends. Chybět nebude ani interview, pozvání do studia pro tentokrát přijal Ondřej "skeri93" Škeřík, hlavní admin PLAYzone pro Hearthstone a Clash Royale.

A ochuzeni nebudete ani o možnost něco vyhrát, v 2. letošní epizodě totiž pokračuje dlouhodobá soutěž o nabušený monitor 27" Samsung C27RG50. Tato mašina disponuje prohnutým displejem a obnovovací frekvencí 240 Hz, hraje se s ní tedy na jedničku, což potvrzuje i to, že jde o hlavní monitor PUBG Europe League. Soutěžit o tento monitor budeme až do 4. dílu a pro to, abyste ho měli šanci vyhrát, nemusíte dělat nic složitého. Stačí pozorně každou epizodu sledovat a na konci správně odpovědět na otázku. Tak se tuto sobotu od 12:55 nezapomeňte dívat na Prima COOL!

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend