Přejít k hlavnímu obsahu

Evropský tým Vikin.gg s českým hráčem Boomem vyhrává Hot Price League

24. 1. 2020 | 21:53 Dota 2
O angažmá českého hráče Booma v mezinárodním týmu Vikin.gg už jsme nejednou psali, tentokrát se celá družina zúčastnila Hot Price League. V této soutěži převažovaly týmy z regionu CIS, ale Boom a spol. se jich v boji o 5 tisíc dolarů nezalekli.
Hot Price League
Hot Price League

Šestnáct účastníků bylo v úvodní fázi rozřazeno do čtyř skupin, kde se utkal každý s každým na dvě mapy. Vikingové sice nestačili na mix jfshfh178, postup z prvního místa jim ale neutekl. V play-off už byli k nezastavení a jedinou hru ztratili ve druhém kole WB proti týmu Khan. Závěrečným sokem jim bylo seskupení s názvem Majori Edut na Minor, které si ve dvou sériích za celkem pět her ani neškrtlo a jednou z toho byla dokonce hra pod 18 minut. Vikin.gg s Miroslavem 'BOOM' Bičanem si tedy odnáší hezkých 2 500 dolarů do kapsy.

Hot Price League
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.