Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS se po pěti měsících vrací na CS:GO scénu

6. 2. 2020 | 20:19 Counter-Strike 2
Kdysi slavná organizace DEFEATERS se v loňském roce vrátila po dlouhých letech pod světla reflektorů. Její někdejší slávu se nové vedení rozhodlo oprášit díky FIFA sekci a CS:GO týmu, který se však po půl roce rozešel různými cestami. Nyní však po několika měsících přichází nová akvizice.
DEFEATERS
DEFEATERS

Barvy DEFEATERS v loňském roce hájil tým okolo Dzejkyho, do té doby známý jako Dead Outside. který spolu vydržel rovného půl roku a po dlouhé sezóně se rozpadl až v září. Letos pod křídla této organizace nyní míří pro změnu tým, který se na posledních turnajích nebo v ESEA lize objevoval pod názvem Peaky Blinders. Jeho jádro je však známé z předchozích let jako NineLives nebo také z působení v eEriness.

Základní osu týmu tvoří bratrská dvojice mgnt, system, která spolu s kilasem hraje s krátkými přestávkami již několik let. Nejmladší z tohoto tria, system, si například loni odskočil do eSuby, kde nasbíral cenné zkušenosti například na PLAYzone Challenge. Celé složení doplňují heikkoL a Tomyo, kteří se už se systemem potkali v barvách EXEC Esports. Pod původním jménem se tato pětice dokázala kvalifikovat i do finále naší první letošní série, která vyvrcholí tohle pondělí 10. února. V lize ESEA Open jsou kluci se skórem 7-0 dosud neporažení.

Sestava týmu DEFEATERS:

 Slovensko Robert 'mgnt' Zemko
 Slovensko Denis 'kilas' Trinh Dac
 Slovensko Tomáš 'system' Zemko
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Česká republika Rostislav 'Tomyo' Růčka

Po ročnej pauze od aktívneho hrania sa jadro nášho bývalého tímu dalo znova dokopy. Podarilo sa nám doplniť zbytok tímu o mladých strelcov, a budeme sa tak usilovať hrdo reprezentovať jednu z najúspešnejších organizácií minulých dekád. Je to výzva pre celý tím pokúsiť sa dostať DEFEATERS znova tam, kde kedysi bol a kam zaslúžene patrí. Zároveň ďakujeme za túto možnosť a za podporu, ktorej si vážime,

vyjádřil se kapitán týmu mgnt.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.