Přejít k hlavnímu obsahu

Valorant nám umožní požádat spoluhráče o zbraň jediným tlačítkem

2. 3. 2020 | 18:26 VALORANT
Už žádné sociální fobie, ani nevýhody pro hráče, kteří ve svém vlastnictví nedrží ten nejcennější nástroj pro týmové hry – mikrofon. V Riot Games si dobře uvědomují, že komunikace je klíčovým faktorem, ale ne všichni mají chuť do hry mluvit, nebo mikrofon vůbec nemají, a proto přichází s geniálním řešením v podobě jednoho jednoduchého tlačítka.
Valorant B Site
Valorant B Site

Hráči CS:GO mohou potvrdit, jak nepříjemné je se na začátku kola ocitnout bez peněz a ztratit tak možnost si zakoupit oblíbené zbraně jako AK-47, M4 nebo AWP. Buď holt vyrazíte na vaše protivníky s pouhou pistolí a nebo doufáte v dobrosrdečnost svých spoluhráčů, kteří vám mohou ze svých úspor zbraň pořídit. Abyste ale vůbec o zbraň mohli požádat, musíte vzít kuráž a vaše spoluhráče o ni požádat, a ruku na srdce, všichni známe někoho, kdo buď mikrofon vůbec nemá, nebo se mu příčí pouhá představa do hry promluvit.

Valorant pro tyto situace přichází s výbornou alternativou. Riot pro nás ve své nové střílečce připravil malou ale šikovnou vychytávku, která umožňuje hráčům požádat svůj tým o zbraň v samotném nákupním menu hry. V obou zmíněných hrách je kromě střílení a dobré mušky také důležité se zaměřit na strategii a chytré hospodaření s penězi. Pokud budete s pěnězi nakládat nerozvážně, často se ocitnete na mizině a co potom? Přesně tady je důležitá komunikace se spoluhráči a ne všichni mají tu možnost, naštěstí nám ale Valorant nabízí snadné řešení ve formě jediného tlačítka a kliknutí.

Od Valorantu můžeme čekat něco mezi CS:GO a Overwatchem, kde je sice gunplay stále klíčovou částí hry, ale musíme se soustředit i na jiné aspekty, jako unikátní schopnosti jednotlivých agentů, či správné hospodaření s penězi, případně se umět kousnout a jít "eco", čímž ušetříme peníze do dalších kol. I zde má dražší a riskantnější nákup dopad na vývoj hry, proto je třeba hrát s rozvahou.

Valorant Request