Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Dvojice YouTuberů exkluzivně odhalila další gameplay i detaily všech zbraní ve hře

3. 3. 2020 | 20:06 VALORANT
Dnes jsme se v článku lehce zamysleli nad zbraněmi a jejich podobnostmi s ekvivalenty v CS:GO, no a krátce už je známe se všemi detaily. Ryan a Mysca z kanálu HITSCAN totiž obdrželi od Riot Games exkluzivní gameplay video na rozbor.
Valorant weapons
Valorant weapons

Do světa Valorant se hodlá ponořit nejeden hráč a totéž platí i pro videotvůrce či komentátory. Přesně to je i případ dua z kanálu HITSCAN, který v současnosti disponuje 329 tisíci odběrateli a v Riot Games si ho vybrali pro exkluzivní odhalení dalšího obsahu. To se stalo již včera, když vyšlo 20minutové video s gameplayem, který ukazuje hned několik různých hrdinů. Pokud byste si pohled na hru chtěli vychutnat bez jejich kecání, doporučujeme přeskočit na 15:08, kdy po sobě proběhnou všechny nekomentované klipy z několika pohledů.

Součástí tohoto odhalení bylo i dnešní druhé video, které přineslo důkladnější představení jednotlivých zbraní. Když si Ryan a Mysca dali všechny dostupné záběry dohromady, tak si dokázali vzít na paškál detaily čtrnácti. U některých je pouze ukázka gameplaye, u jiných se naopak dozvíme statistiky z buymenu. Do videa se v žádné formě nedostaly pouze tři (Shorty, Marshal, Ares), u zbytku už ale hráči mohou mít jasnou prvotní představu, jaké typy zbraní hra nabízí, jak bude která využitelná a hlavně kterou si na první pohled zamilují. Poprvé totiž uslyšíte zvuk Operatora, hlavní odstřelovačky, nebo třeba jak efektivní na styl Deagle může být Sheriff!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.