Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiální teaser Phoenixova gameplaye

5. 3. 2020 | 20:10 VALORANT
Také se nemůžete dočkat nové taktické střílečky od Riot Games? Někteří z vás pravděpodobně viděli útržky gameplaye z alpha verze hry, ale dnes nám již Valorant na svém Twitteru oficiálně předvedl krátký teaser na jednoho z agentů v současné podobě hry.
Valorant Phoenix
Valorant Phoenix

Je to tady, samotné studium je už oficiálně připraveno nás lákat krátkými ukázkami z aktuální verze hry a musíme říct, že výsledek vypadá opravdu parádně. Dnes se na twitterovém profilu Valorantu objevila krátká ukázka ze hry, ve které figuruje jeden z představených agentů – Phoenix, hrdina, který dostává svému jménu a pomocí ultimátní schopnosti se v případě smrti může znovu oživit jako fénix!

My se tak v krátkém časovém úseku můžeme pokochat, čeho je tento ohnivě orientovaný agent schopný v akci. Kromě precizního gunplaye, který se opravdu náramně podobá tomu v Counter-Strike, nám Phoenix stylově předvede několik ze svých unikátních schopností.

Hned ze začátku videoklipu můžeme sledovat využití jedné z jeho základních schopností, Curveballu, který po krátkém čase exploduje a oslepí všechny protivníky přihlížející jeho výbuchu, funguje tedy jako takový flashbang. Když se Phoenix postará o popravu svého soupeře, tak nám dále předvádí další z jeho arzenálu kouzel – Blaze, nebo, chcete-li, vylepšenou verzi smoku. Tato schopnost vyvolá ohnivou zeď, která zablokuje soupeřovu vizi a navíc udělí poškození každému agentovi, který skrze ni projde. V teaseru si můžeme povšimnout, že se vývojáři činili a vylepšili některé vizuální aspekty a právě zobrazená ohnivá zeď nyní vypadá opravdu dobře a stejně jako její agent budí značný respekt.