Přejít k hlavnímu obsahu

Óbejvák v NC Chodov nabídne každou neděli herní turnaje

6. 3. 2020 | 11:18 Counter-Strike 2
Znovu otevřený Óbejvák v největším nákupním centru v České republice v sobě skrývá i gaming zónu s našlapanými mašinami. Přijít si zahrát nemusíte jen tak, ale i na jeden z turnajů, které se po otevření chystají.
Óbejvák
Óbejvák

Gaming zónu mají na starosti společnosti HAL3000, Samsung, Trust a DEV1S, díky čemuž je jasné, že v Óbejváku nemůžou chybět ani turnaje o ceny. Už v únoru sem zavítal Vlčák v rámci Esport liga Hearthstone Challenge, ale tuto neděli se od 13:00 můžete těšit na CS:GO klání, kterým vás provede Dominik 'blogg1s' Janita z týmu CZC.eSuba – hrát se bude 1v1 (King of the Hill, podle počtu účastníků) o myš Logitech a další merch.

Kromě volného hrací po celý týden nabídnou další turnajové neděle klání v League of Legends nebo Brawlhalle. Pokud se ptáte, kam přesně si přijít zahrát, tak Óbejvák se nachází v obchodním centru Westfield Chodov ve druhém patře, v koridoru za KFC. Připraveno na vás bude šest mašin od HAL3000 v edici MČR.

Óbejvák
Štítky: Óbejvák, blogg1s
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.