Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá kvalifikace Tipsport COOL ligy hostila 56 týmů a nám chybí poslední dva postupující

6. 3. 2020 | 14:29 Counter-Strike 2
Prvotních 52 účastníků otevřené kvalifikace Tipsport COOL ligy počet v té druhé ještě předčil. Tentokrát se už neobjevilo tolik známých organizací, ale některé stejně i přesto dokázaly uspět. Pojďme si tedy shrnout průběh tohoto druhého kvalifikačního turnaje.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

Úplně nahoře byl favoritem tým nEophyte v čele s unem, který udolal Artrózu, ale v závěrečném souboji padl se silným mixem xd. Tuhle partičku z horní poloviny pavouka doplňují Iron Branch, kteří porazili Vikingekrig a ještě suverénnějším způsobem zametli s mixem Cink, vítězem prvního ONS turnaje nové MČR sezóny. Také ve spodní půlce se daly najít zajímavé mixy, jako třeba trefně pojmenovaný Coronavirus. Právě tohle seskupení známých hráčů nedalo nikomu šanci a stalo se třetím postupujícím. Celkově osmým kvalifikovaným týmem je pětice působící v organizaci DEFEATERS, která v souboji o postup přemohla Čtyři z tanku a mix.

Postupující týmy z 2. kvalifikačního turnaje:

  • xd: kwertzz, reylo, BRUCLON, BESTCHXD, P0rguuS
  • Iron Branch: RePlay, Bordel, Zajda, Fizarezi, MoriiSko
  • DEFEATERS: mgnt, kilas, heikkoL, SySTeM, Tomyo
  • Coronavirus: twist, azak, Xperrience, forsyy, Dytor

Poslední šanci na postup do uzavřené části kvalifikace mají týmy v pondělí od 18:00, kdy se uskuteční Last Call.

Tipsport COOL liga
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.