Přejít k hlavnímu obsahu

Riot údajně chystá pro Valorant skin s tématikou URF

7. 3. 2020 | 14:13 VALORANT
Všichni zajisté známe oblíbený League of Legends mód URF a jeho představitele – nelítostného kapustňáka se zlatou špachtlí! Ani nadcházející taktickou střílečku Valorant si Riot bez tohoto mocného maskota nedokáže představit, a proto pro nás prý plánuje potrhlé skiny zbraní s jeho tématikou.
Valorant URF
Valorant URF

Riot nám již sdělil, že v nové hře neplánuje skiny pro jednotlivé agenty, ale zaměří se pouze na zkrášlování vašeho palebného arzenálu různými kosmetickými doplňkami a skiny. Aby to hráčům a všem fanouškům League of Legends nebylo líto, údajně si pro vás Riot připravil skiny zbraní s tématikou té nejikoničtější postavy, na kterou jen můžeme pomyslet, kterou je nikdo jiný, než kapustňák Urf. I když mají být Valorant a League of Legends dva úplně odlišné světy, za léta hraní vzniklo tolik easter eggů a narážek, že si ani sami vývojáři nemohou odpustit nějaký ten crossover.

Proto se tedy majestátní zvířecí maskot toho nejbláznivějšího a zároveň nejžádějšího herního módu pravděpodobně prodere i do světa Valorantu ve formě skinů zbraní, od kterých nemůžeme samozřejmě čekat nic jiného, než nějaký potřeštěný design, možná zlatou špachtli jakožto přívěsek na zbraň. Zatím neni jisté, jestli skiny budou spíše odkazovat na samotný herní mód a nebo jeho hlavního představitele, mocného kapustňáka, ale pravděpodobně se celý návrh bude točit kolem modelů zbraní Nerf.