Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si rezervovat herní přezdívku pro Valorant?

10. 3. 2020 | 16:42 VALORANT
Určitě jste zaregistrovali, že vaše herní přezdívka je společná pro všechny hry, které vám Riot Games nabízí. Narozdíl od Steamu, kde si můžete zvolit jakékoliv jméno, Riot od vás požaduje zcela unikátní nick na vašem serveru. Co ale teď, když si chcete svou přezdívku pro sebe zabrat ještě před spuštěním Valorantu, aby vám ji nikdo nesebral?
Riot Valorant
Riot Valorant

Valorant nám pomalu, ale jistě klepe na dveře a vám určitě už proběhla hlavou myšlenka, jak to bude s vaší videoherní přezdívkou. Vsadíme se, že stejně jako většina hráčů, jste se už ocitli v situaci, kdy si vybíráte přezdívku a najednou zjistíte, že váš nick, pod kterým všude vystupujete, si už zabral někdo jiný. Co teď s tím, když si za jméno nechcete přidávat různé číslice, a další podobné nesmysly, abyste vytvořili nějaký unikátní počin?

Máme pro vás skvělou zprávu! Pokud jste již někdy v minulosti hráli některou z her od Riot Games (League of Legends, Teamfight tactics, Legends of Runeterra), přenese se vám vaše jméno i do Valorantu, vše je bez problému. Co ale dělat, když jste nic z toho nikdy nehráli? Je to jednoduché, prostě si jméno zamluvte. Pokud chcete mít všechno toto zařizování už z krku, není nic lehčího, než začít ihned a přezdívku si zarezervovat. My vám řekneme jak na to.

Riot login

Nejprve si budete muset na oficiálních stránkách League of Legends založit svůj první účet u Riotu, kde je třeba vyplnit emailovou adresu a řídit se jednoduchými instrukcemi. Po splnění všech požadavků je třeba vymyslet vaše uživatelské jméno (stále se nejedná o přezdívku, pod kterou se budete objevovat ve hře) a vybrat si vhodné heslo.

V dalším kroku se potřebujete na stránkách Riotu dostat do sekce s vaším účtem, kde nejprve zadáte své již vytvořené uživatelské jméno a heslo, čímž se přihlásíte. Po úspěšném přihlášení se vám objeví tabulka s nastavením účtu, kde kliknete na "Riot ID" a vyberete si své nové ID. Teď už je jen na vás, abyste si vybrali svou vysněnou přezdívku, tuto volbu potvrdili a je hotovo. Přesně pod tímto nickem budete ve Valorantu vystupovat a teď už jen stačí v klidu očekávat jeho příchod.

Riot ID