Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness představují sestavu pro novou sezónu

13. 3. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Bladeova éra v eEriness už je dávnou historií, ale i přesto se tradiční domácí organizace stále drží mezi širší domácí elitou. Sekce se však rok od roku mění a ani tentokrát tomu není jinak. Z loňského složení sice jeden hráč zůstává, jinak jde ale o opravdovou proměnu v mladou krev.
eEriness CS:GO
eEriness CS:GO

Už to opět vypadalo, že ani letos odchod do herního důchodu pro Michala 'Bordel' Weisse nenastane. Člen vedení organizace eEriness se jako hráč zapojil do kvalifikačního cyklu Tipsport COOL ligy, kde s týmem Iron Branchem postoupil do uzavřené kvalifikace, která se uskuteční o tomto víkendu. Do ní už ale nenaskočí. Celá sekce nyní oficiálně míří do eEriness, ale on její součástí nebude, nahrazuje jej totiž Miloš 'Dzejky' Frčo.

Z loňské sestavy, která v barvách eEriness na MČR ve skupinách neuspěla, na rozdíl od Bordela zůstává David 'Zajdaa' Zajíček. Kolem něj a dzejkyho se však točí pro domácí scénu méně známá jména, pro něž bude tohle působení zatím jejich největším. Bude tak zajímavé sledovat, jak si hned o víkendu povedou při premiéře.

Sestava CS:GO týmu eEriness E-BLUE:

 Česká republika David 'Zajdaa' Zajíček
 Česká republika Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk
 Slovensko Miloš 'Dzejky' Frčo
 Česká republika​​​​​​​ Josef 'MoriiSko' Maurenc
 Česká republika​​​​​​​ Pavel 'replay' Vaněk

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.