Přejít k hlavnímu obsahu

Česká hráčka Týnka se upsala mezinárodní organizaci SKADE

30. 3. 2020 | 10:00 Counter-Strike 2
Ladies týmy v poslední době na domácí scéně nefrčí jako kdysi a jedna z českých hráček tak našla své štěstí v zahraničí. Po takřka dvou měsících hledání organizace se její mezinárodní sestavě konečně poštěstilo.
Týnka
Týnka
Zdroj: Fragbite

Justina 'Týnka' Ducká nikdy dlouhodobě na domácím písečku nepůsobila, i tak si ale již dvakrát zahrála na prestižní ladies akci Copenhagen Games – jednou v barvách Solaris Esports, poté ve službách Granit Gaming.

Ačkoliv se tradiční dánská akce letos kvůli celosvětovým opatřením neodehraje, tak Týnky tým ani přesto nehází flintu do žita a naopak konečně nachází své angažmá. Pětice složená z hráček z různých koutů Evropy bude působit pod křídly norské organizace SKADE, jejíž mužská sekce se aktuálně nachází na 48. místě světového žebříčku. Adresa je to tedy zajímavá, tak doufáme, že o Týnce a jejích kolegyních nepíšeme naposledy.

Sestava SKADIES vypadá takto:

 Norsko Hege 'Hedje' Botnen
 Maďarsko Héjja 'Kesszike' Kászandrá
 Srbsko Anja 'aNNja' Vasalic
 Česká republika Justina 'Týnka' Ducká
 Portugalsko Ana Sofia 'ZAna-th' Queiroz

SKADIES
Zdroj: @skadegg
Štítky: SKADE, Týnka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.