Přejít k hlavnímu obsahu

TeSeS opouští Copenhagen Flames a připojuje se k Heroic

9. 4. 2020 | 15:06 Counter-Strike 2
Nedávno jsme zde měli článek o změnách v Heroic, odkud odešli es3tag a Snappi. Dnes do této organizace míří mladík TeSeS, který si už prošel týmy jako OpTic nebo Copenhagen Flames, ze kterého nyní odchází. Stává se tak čtvrtým členem dánského celku Heroic, poslední hráč by měl být oznámen v průběhu následujících dní.
TeSeS
TeSeS

Organizace Heroic nedávno oznámila odchod dvou hráčů – Patricka "es3tag" Hansena, který míří jako šestý hráč do Astralis, a Marca "Snappi" Pfeiffera. Současně ale svým fanouškům na sociálních sítích přislíbila, že nebudou dlouho čekat a novou pětici oznámí brzy. Od včerejška už tak známe první jméno.

Do Heroic míří René "TeSeS" Madsen, který má za sebou působení v Reason Gaming nebo OpTic Gaming. Jeho poslední angažmá bylo v Copenhagen Games a trvalo půl roku. Ve svých devatenácti letech má za sebou výhru DreamHack Open Summer nebo účast na ESL One New York. V Copenhagen Flames však předváděl své nejlepší individuální výkony, díky kterým byl považován za jednoho z nejrychleji rostoucích talentů v Dánsku. Hned po oznámení odchodu z CF jeho místo zaujal Jonas "Queenix" Dideriksen, který tam zamířil ze Singularity.

K přestupu se vyjádřil TeSeS následovně:

Jsem velmi rád, že jsem dostal šanci s tak dobrými hráči a organizací. Být součástí takové sestavy je skvělý pocit a velký krok pro mě a moji kariéru.

Heroic jsou tedy aktuálně ve čtyřech, ale pátý hráč by měl být oznámený v následujících dnech. Spekuluje se, že by měl poslední místo zabrat Nikolaj "niko" Kristensen, který je bez angažmá od rozpadu OpTic, v němž působil ve stejném období jako TeSeS. Niko si za Heroic už jednou zahrál, což bylo v roce 2016. Působil tam dva roky, ale pak se přesunul do North, se kterými se mu povedlo vyhrát DreamHack Masters Stockholm.

Základní sestava Heroic je nyní následující:

 Dánsko Martin "stavn" Lund
 Dánsko Johannes "b0RUP" Borup
 Dánsko Casper "cadiaN" Møller
 Dánsko René "TeSeS" Madsen

 Dánsko Frederik "LOMME" Nielsen – trenér

Zdroj: hltv.org
Štítky: Heroic