Přejít k hlavnímu obsahu

Razer věnuje 50 milionů dolarů na podporu podnikům postiženým COVID-19 krizí

17. 4. 2020 | 07:00 Všechny hry
Společnosti po celém světě – nehledě na druh průmyslu – se spojují, aby překonaly krizi spojenou s koronavirem. Ani v herním průmyslu to není výjimka. Hráči pořádají charitativní streamy nebo sponzorují turnaje. Razer také přiloží ruku k dílu a přispívá 50 miliony dolarů do gaming businessu jež COVID-19 také ovlivnil.
razer
razer

Každého krize zasáhla jinak. Razer chápe situaci a nabízí pomoc hlavním částem svého ekosystému. Razer Gold, Razer FinTech a zVentures si mezi sebou rozdělí 50 milionů dolarů. Svým partnerům nabídne současně i hardware, software a služby poskytované přímo Razerem. 

Generální ředitel a spoluzakladatel Razer, Min-Liang Tang, uvedl v oficiální tiskové zprávě, že společnost je tu, aby sehrála svou roli:

COVID-19 má mnoho dopadů na globální ekonomiku a ovlivňuje to všechny ze všech oblastí života. Nejlepší bude podporovat naše business partnery kteří jsou součástí našeho ekosystému. 

Pojďme se podívat na tři klíčové oblasti podpory. Pomoc je navržena tak, aby podporovala různá průmyslová odvětví.

Razer Gold

Každý, kdo si v minulosti koupil zařízení Razer, pravděpodobně ví o Razer Gold. Je to jedna z největších digitálních měn na světě s více než 3,4 miliony kontaktními body ve 130 zemích. Umožňuje lidem přístup k digitálnímu obsahu pro hry a zábavu. Razer Gold nyní bude poskytovat podporu současným i novým tvůrcům obsahu. Jedná se o marketingové příspěvky a cashflow. Také zkoumají další investiční příležitosti.

Razer FinTech

Razer FinTech je jednou z největších offline-to-online platebních sítí v jihovýchodní Asii. Společnost FinTech byla založena v roce 2018 a pomůže novým i stávajícím obchodníkům a platformovým partnerům. Čeká je osvobození od poplatků a přizpůsobení marketingových programů.

zVentures

Společnost zVentures byla založena s cílem investovat do technologických společností. Uprostřed koronaviru se společnost zVentures zavazuje investovat do technologií určených k boji proti COVID-19 a / nebo podpoře lidí v této obtížné době.

razer

Podporu během COVID-19 můžete od Razeru získat i vy. Pokud byste chtěli získat více informací nebo požádat o výše uvedené programy, napište e-mail na adresu covid19-support@razer.com.

Hodně štěstí všem venku a doporučujeme zůstat v bezpečí domova. Nezapomeňte hrát! Pokud si nejste jisti, co hrát, podívejte se například na naše nejnovější informace o PUBG, Valorant a League of Legends pro inspiraci.

Štítky: razer