Přejít k hlavnímu obsahu

21Phoenix jsou jednou z prvních domácích organizací s oficiální sestavou pro Valorant

18. 4. 2020 | 14:21 VALORANT
Po několika dnech uzavřené bety bylo jasné, že Valorant opravdu naplnil všechna kompetitivní očekávání. Streameři i hráči začali na novou střílečku rychle přecházet a mezi prvními se k sestavení oficiálního týmu na domácí scéně měla esportová organizace 21Phoenix!
21Phoenix Valorant
21Phoenix Valorant

Valorant celosvětově uchvátil mnoho nadšených hráčů, kteří se do něj pustili po hlavě, aby získali co nejvíce zkušeností s novou FPS hrou a jejím potenciálním esportem, který je dle informací v plném proudu. Ovšem stejnou vášeň můžeme najít i na domací scéně a my známe jednu z prvních oficiálních sestav českých borců. Tuzemská esportová organizace 21Phoenix se často snaží chopit nových příležitostí a ani Valorant není výjimkou, jelikož na sebe nenechali dlouho čekat s oznámením vlastní kompetitivní sestavy, čímž jsou zároveň jedni z prvních na naší scéně. V sestavě se objevuje i Flawzie, který se dříve objevil v CS:GO sestavě 21Phoenix, a rozepisuje se o svém návratu:

Když mi padla hra Valorant, tak jsem se do ní hned pustil a zaujala mě. Proto jsem se rozhodl postavit tým, kde bychom byli šťastní a jsem rád, že jsem dal dohromady takový line-up. Hráli jsme spolu předtím v jiné hře, CS:GO, a nyní jsme znovu spolu. Budeme se opravdu velmi snažit, abychom se stali jedním z nejlepších týmů. Víme, že to bude chvíli trvat. A jsem velmi potěšen, že mohu znovu zahrát pod touhle organizací.

O návratu bývalého hráče, ale i vidině a příležitosti, která se otevřela díky Valorantu, si můžete přečíst vyjádření majitele 21Phoenix, Víta "Vito" Valdera:

Danny hrál v 21Phoenix na přelomu roku 2018 a roku 2019 v tehdejší CS:GO sekci, v té době to byla naše první dlouhodobá sestava, tentokrát se Danny a spol. vrací v nové hře – Valorant. Ve hře vidíme obrovský potenciál a očekáváme růst komunity a turnajů jak v Česku, tak i ve světě, a proto jsme se rozhodli být první stálejší organizací, co vstoupí do vod této FPS hry.

Sestava 21Phoenix:

 Česká republika Danny "Flawzie" Moro
 Česká republika Vít "V1kt0r" Kůta
 Česká republika Sebastian "nenz" Melichar
 Česká republika Štěpán "stepl0rd" Kantor
 Česká republika Dominik "meltiik" Husák

Štítky: 21Phoenix