Přejít k hlavnímu obsahu

Evropská organizace AVENUE Esports představila zajímavý český Valorant tým

19. 4. 2020 | 14:18 VALORANT
Na Valorant přechází hráči různých her, ať už se do té doby věnovali jakémukoliv FPS titulu. Po představení například týmu organizace 21Phoenix tu tentokrát máme oznámení zahraniční organizace, která naplno důvěřuje jedné ze svých dosavadních sekcí, jež nyní kompletně přechází na Valorant.
AVENUE Esports
AVENUE Esports

AVENUE Esports je belgickou organizací s devítiletou historií, která v poslední době proslula na scéně ve hře Battalion 1944. Nadcházející FPS titul ale neuspěl a s koncem loňského roku upadl v zapomnění. Za tuto organizaci si na jediném Majoru zahráli i dva čeští hráči, Petr 'cDe' Dumek a Ondřej 'loony' Kudrna, kteří se později obklopili dalším triem krajánků a společně působili na špici evropské scény. Tato česká pětice vybojovala bronz z Premier League a zahrála si i na posledním offline turnaji v Battalionu, Victory LAN v Gentu.

Nyní však přechází velký přechod na Valorant. Český tým AVENUE si totiž nadále drží stejné složení a s vydáním Closed Bety velkého hitu letošního roku se rozhodli do hry vlétnout naplno, čímž si i získali důvěru organizace. Pod křídly belgického multiherního týmu tak budou cDe a spol. pokračovat i nadále v sestavě, která se zná dlouhé roky. Všichni dříve působili na Call of Duty 4 scéně a kromě Battalionu si někteří vyzkoušeli i CS:GO. Nyní tedy na ně čeká velká výzva, při které ale neponesou neurčité jméno LFT_cz, ale budou reprezentovat AVENUE.

Česká sestava mezinárodní organizace AVENUE Esports:

 Česká republika Petr 'cDe' Dumek
 Česká republika Ondřej 'loony' Kudrna
 Česká republika Ondřej 'louwe' Kolodziej
 Česká republika Adam 'Adamelo' Sabol
 Česká republika​​​​​​​ Daniel 'lifeR' Viktorín

Štítky: AVENUE Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.