Přejít k hlavnímu obsahu

Zažijte kompetitivní akci ve zbrusu nové Valorant akademii týmu Liquid

19. 4. 2020 | 19:51 VALORANT
Nemáte tým, ale vždycky jste toužili po tom si zasoutěžit na turnajích? Neváhejte a zkuste své štěstí ve zbrusu nové Valorant akademii, kterou má na svědomí tým Liquid. Kromě turnajů si zde můžete najít nové spoluhráče, společně si zatrénovat a kdo ví, třeba narazíte i na nějakého profíka.
Team Liquid Valorant Academy
Team Liquid Valorant Academy

Každá velká kompetitivní hra stojí na základech aktivní a vášnivé komunity hráčů, a právě proto se tým Liquid rozhodl vybudoval to pravé místo pro všechny nadšence. Představujeme vám novou Valorant akademii fungující na základě intuitivního a automatizovaného systému na bázi Discord bota, kterou řídí specializovaný tým správců. Akademie slouží jako centrum pro týdenní turnaje nejnovější taktické střílečky a nezáleží, jestli si chcete hraním vydělávat, či si prostě užít vzrušení ze soutěže, protože zde je místo pro každého. Navíc počítejte s opravdu širokou podporou, a to včetně našeho regionu, za který už máme určenou adminku ze Slovenska.

Jak se připojíte do akademie? Můžete začít hned tak, že se přidáte do dedikovaného Discord serveru. První týden turnajů, ve kterém je celkový prize pool 1000 dolarů, je již v plném proudu, ale nevěstě hlavu, mnohem více soutěží je teprve na cestě. Tato akademie není pouze zdrojem turnajů pro řadové hráče, jak se zapojit do kompetitivního světa, ale i rozšířenou technologií navrhnutou tak, aby poskytovala hráčům a streamerům co nejlepší zážitek. Navíc se připravuje Valorant Academy rozšíření pro Twitch, které zpřístupní celou turnajovou infrastrukturu jediným kliknutím. Akademii využívají ale i profesionální hráči, kteří si zde kromě turnajů často chodí zatrénovat na cvičné zápasy – zářným příkladem je třeba Ninja.