Přejít k hlavnímu obsahu

Zůstaň doma, fandi Česku! T9Laky nebo Patrik Schick se představili v reprezentačním klání

21. 4. 2020 | 16:11 EA SPORTS FC 24
Projekt eRepre jsme si v minulosti představili, ale kromě jeho hlavních aktivit se nyní ve volném čase dostává i na jinou, přátelskou a charitativní. Elitní český FIFA 20 hráč T9Laky totiž s pomocí dvou českých fotbalistů vyzve v mezinárodních kláních Německo a Rakousko.
eRepre
eRepre

Esportový turnaj pod hlavičkou FIFA začne skupinovou fází 21. dubna, kdy se Česká republika utká ve skupině se dvěma svými sousedy. Každý duel se bude skládat ze dvou zápasů, jejichž výsledek se vždy sečte. Pouze nejlepší z tria ČR, Německo, Rakousko může postoupit dále. Naši reprezentaci tvoří profesionální hráč Lukáš 'T9Laky' Pour, kterého v prvním zápolení doplní elitní fotbalista Patrik Schick a v tom druhém Patrik Žitný, reprezentant do 21 let z Teplic. Nejlepší týmy celého turnaje získají peníze pro charitativní projekty, tak doufáme, že silné seskupení vybojuje postup. O kvalitách Schicka je dobře známo a ani Žitnému není FIFA vůbec cizí. Na všechny zápasy skupinové fáze se můžete těšit s českým komentářem na Twitch kanále eRepre.

Výsledky jednotlivých duelů:

  • 17:00 – T9Laky vs. Německo – 3:1
  • 17:40 – Patrik Schick vs. Německo – 0:2
  • 18:20 – T9Laky vs. Rakousko – 2:3
  • 19:00 – Patrik Žitný vs. Rakousko – 1:1
Štítky: eRepre
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.