Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers se jako další přidávají na Valorant scénu

24. 4. 2020 | 16:30 VALORANT
Každým dnem se esportová Valorant scéna stále více rozrůstá a my vás dnes s radostí seznámíme s dalším velkým přídavkem na domací půdu. Do vod Valorantu se rozhodli vyplout i ostřílení NecroRaisers, kteří představují svoji nadupanou sestavu!
NecroRaisers
NecroRaisers

Kazdým dnem se esportové týmy a organizace v hojném počtu obrací k Valorantu, který prozatím plní veškerá esportová očekávání a jako správný zástupce kompetitivního titulu se to kolem něj turnaji jen hemží. Nově se do hry přidává také domácí ostřílená organizace NecroRaisers, kteří představují svou sestavu plnou zkušených FPS veteránů.

Sestava navíc již ukázala své kvality na našem Logitech Valorant Cupu, kterého se účastnilo 256 týmů, jelikož se dokázala probojovat až do play-off bez jediné porážky. Jak si i dále povedou, můžete sledovat dnes 24. dubna v 17:00 u nás na Twitchi, kde se mezi sebou utká 16 nejlepších vítězných týmů. Nová sestava NecroRaisers si také zahraje o kvalifikaci do profesiální Absolute Pro Ligy, čímž by se přidala k dalším domácím celkům.

A takto vypadá celá sestava NecroRaisers:

 Česká republika Jan 'jayster' Novák
 Česká republika Radim 'Eam' Solus
 Česká republika Martin 'REAL' Kurej
 Česká republika René 'Glum' Čáp
 Česká republika Šimon 'barber' Dupal

Pokud se tým zvládne probojovat prvním kolem play-off, můžete jeho další výkony sledovat u nás na kanále:

Štítky: NecroRaisers