Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar oficiálně končí ve Sprout, novým pátým je Snatchie

30. 4. 2020 | 16:23 Counter-Strike 2
Český sniper od ledna střílel v týmu Sprout, dlouho se však v barvách německého týmu nezahřál. Po pouhých čtyřech měsících opouští sestavu.
oskar sprout
oskar sprout

Do německého týmu se oskar přidal v lednu poté, co byl od Majoru v Berlíně bez týmu. Ve Sprout se však dlouho neohřál a jeho budoucnost je velmi nejistá. Důvodem odchodu je podle českého snipera odlišný pohled na hru, což ve svém oficiálním prohlášení potvrdila také samotná organizace. Náhrada za oskara zatím nebyla oznámena, podle spekulací však mají Sprout v hledáčku například Brita smooyu, který se kvůli pandemii koronaviru taktéž ocitl bez týmu.

UPDATE: Smooya to nakonec není, Sprout již přivítali polskou posilu, kterou je známý sniper Snatchie.

Během působení ve Sprout oskar příliš úspěchů nezískal, tím největším bylo vítězství v ESEA Premier, které týmu zajistilo boje o ESL Pro League. Další působení týmu však bylo zklamáním. Sprout se nedokázali kvalifikovat na Minor, na jediném LAN turnaji, kterého se tato sestava zúčastnila, nezískali Sprout ani jednu mapu.

Kde oskar zakotví je velkou otázkou. Kromě streamování, kterému se oskar momentálně věnuje nejvíc, si zahrál také v 1. Tipsport COOL lize za tým Gravity.

Sestava týmu Sprout vypadá následovně:

 Německo Timo "Spiidi" Richter
 Německo Denis "denis" Howell
 Německo Josef "faveN" Baumann
 Polsko Paweł "dycha" Dycha
 Polsko Michał "snatchie" Rudzki

 Německo Niclas "enkay J" Krumhorn – trenér

Štítky: oskar
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.