Přejít k hlavnímu obsahu

Uzavřená kvalifikace do FIFA COOL ligy odstartovala

1. 5. 2020 | 18:18 EA SPORTS FC 24
V pátek večer se z 36 předních českých fifařů utká o 6 míst v první a 10 míst v druhé FIFA COOL lize. Jakým stylem se bude hrát a kdo se closed kvalifikace účastní?
FIFA COOL liga
FIFA COOL liga

Začínat se bude v 18 hodin a uzavřená část kvalifikace bude probíhat formátem swiss. Šest nejlepších doplní čtveřici pozvaných hráčů v první lize: T9Laky, Caster, RIIJK a Seron. Přímo do uzavřené části byli pozváni Huhnak, Pikej, Dalas a Emerickson, kteří budou určitě patřit k favoritům na postup do první ligy. Jako další velký aspirant na postup se jeví slovenský hráč Cristy z DV Esports. Ten sice pro české fanoušky může být velkou neznámou, ale milovníci FIFA scény v něm jistě vidějí jasného účastníka první ligy. 

Po své úspěšné kvalifikaci dodal své vyjádření MikiTheGooat z FK Teplice:

Myslím si, že jsem dokázal postoupit bez větších problému, i když jsem potkal v zápase o postup Kobbyho ze Slavie. Jde vidět že liga má velký dosah, jelikož se účastní všichni z české špičky a konkurence do uzavřené kvalifikace je opravdu veliká. Liga vypadá zajímavě a doufám že dokážu v pátek postoupit.
FIFA COOL LIGA

Liga ale není nafukující a o místa v soutěži bude pořádná tlačenice. Na spot v nejvyšší divizi si jistě dělá naděje i JamesBony28 z AC Sparta Praha nebo jeho parťák The Johny. Rozhodně se ale musí počítat i s mladíkem DRMi10, jedním z novějších členů Viktorky Plzeň, který získal stříbrnou medaili na ŠKODA Gaming Day. Zapomínat samozřejmě nesmíme ani na Kobbyho ze SuperSlavie Praha.

Po úvodní kvalifikaci nám své pocity sdělil i Cristy:

Moje dojmy z kvalifikácie sú super,prebiehala bez zbytočných zdržaní zo strany organizátora a aj keď som nemal ľahký los,tak sa mi celkom jednoznačne podarilo zvíťaziť v každom jednom zápase. A ci verím na postup do prvej ligy? Vždy idem do turnaja s myšlienkou na tie najvyššie ciele a teda si verím na postup do 1.ligy aby som dokázal,že tam patrím.
Štítky: FIFA COOL liga