Přejít k hlavnímu obsahu

Mgnt opouští DEFEATERS, kam se vrací Tomyo

1. 5. 2020 | 12:39 Counter-Strike 2
Slovenská organizace DEFEATERS se začátkem sezóny po krátké odmlce opět vrátila na scénu. Nová sestava ale před startem domácích lig prošla dvěma změnami, které byly vyhodnoceny jako správné. Nyní však přichází další vynucená, protože jeden z hráčů sestavy končí z osobních důvodů.
DEFEATERS
DEFEATERS

Bratrská dvojice Tomáš 'system' Zemko a Robert 'mgnt' Zemko spolu pod různými týmy působila opravdu dlouho, kromě výjimek, jako byl systemovo krátké loňské působení v eSubě. Loni si spolu zahráli na MČR v eEriness a letos pokračovali v DEFEATERS, kam začátkem února zamířili spolu s dalšími jím známými hráči.

Tehdejší složení se ale rozloučilo s kilasem a Tomyem, které nahradili c1so a OxidE. V obou velkých domácích ligách se obě tyto posily prezentují dobře, další překážkou je ale vynucená změna z osobních důvodů. Mgnt navíc nepouští pouze sestavu, ale zcela přechází do neaktivity. Jeho místo po krátké odmlce zabere Rostislav 'Tomyo' Růčka, který se s týmem nerozešel ve zlém a nyní bude moci pokračovat v tom, co před třemi měsíci započal. Obnovená premiéra na Tomya čeká v nedělním zápase Sazka eLEAGUE proti Gunrunners.AOC.

Sestava týmu DEFEATERS:

 Slovensko Tomáš 'system' Zemko
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Slovensko Patrik 'c1so' Císar
 Slovensko Samuel 'OxidE' Krajčík
 Česká republika Rostislav 'Tomyo' Růčka

Štítky: Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.