Přejít k hlavnímu obsahu

V Cyberpunk 2077 si budete moc upravit genitálie

10. 5. 2020 | 02:00 Všechny hry
Konečně jsou tu další informace o tolik očekávané herní novince! Cyberpunk 2077 oplývají obrovská očekávání a nedávno se objevily detaily ESRB hodnocení. Jak mnozí čekali, hra získala štítek "Mature", a to i z jednoho velmi kuriózního důvodu.
Cyberpunk genitálie
Cyberpunk genitálie

Své ohodnocení si hra vysloužila grafickým znázorněním násilí a užívání drog. Stejně tak za to může množství sexuálního obsahu a nadávek. Pojďme se ale soustředit na to, co nás v tomto článku tolik zajímá. Ano, v Cyberpunk 2077 postavám opravdu půjde upravovat velikost a tvar poprsí, pozadí a také genitálií. V očekávané hře tak půjde upravovat opravdu vše. Hodnocení také potvrzuje informaci, že se erotické cut-scény odehrají z pohledu první osoby. 

Cyberpunk 2077

Hráči údajně narazí na rozhodnutí, v nichž budou mít možnost zapojit se do sexuálních aktivit s dalšími hlavními postavami, nebo prostitutkami. „Tyto krátké erotické scény zobrazují částečně nahé postavy, které sugestivně sténají v různých pozicích. Některé scény obsahují krátké zobrazení nevhodných pohybů, jiné ukazují hlavy některých postav, které míří k partnerovu rozkroku” stojí ve zprávě Entertainment Software Rating Board. No máme se na co těšit! 

Štítky: Cyberpunk