Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme Kaktus Streamers Cup na podporu Fondu ohrožených dětí

Se začátkem června jsme pro fanoušky esportu a známých osobností připravili netradiční klání s názvem Kaktus Streamers Cup. Tento pohár bude postupným sledem třech exhibičních soubojů vždy mezi dvěma vybranými influencery, ze kterých pak vzejde ultimátní finále s charitativním podtextem.
Kaktus
Kaktus

Kaktus Streamers Cup je exhibičním kláním pro dobrou věc. Díky spolupráci s mobilním operátorem Kaktus a jeho simza100 jsme schopni v těžké době zrealizovat netradiční měsíční online soutěž na podporu nadačního fondu Klokánek, jenž se stará o ohrožené děti. Společně s Kaktusem jsme se rozhodli podpořit právě tento fond z důvodu, že ohrožené děti to mají za současné situace, kdy panuje sociální izolace, ještě těžší než běžně a my bychom jim v těchto těžkých časech rádi pomohli. Více o Fondu ohrožených dětí najdete na těchto stránkách.

A o co v tomhle měření sil streamerů a jejich komunit půjde? Ve třech týdnech se postupně utkají vždy dvě známé postavy světa CS:GO, Valorant a League of Legends. Každý kapitán si pro BO5 sérii vybere spoluhráče ze svých předplatitelů, parťáků nebo jiných kolegů streamerů a jeho hlavním cílem bude udolat soka, aby si zajistil místenku ve čtyřčlenném finále. Kromě tří vítězů budou mít naši čtenáři možnost rozhodnout, kdo ze tří poražených předvedl nejlepší výkon nebo největší show, a ten na divokou kartu doplní finálovou bitvu.

Kaktus

Vyvrcholení Kaktus Streamers Cupu už nebude pouze o jedné dané hře, ale o sérii několika všelijakých zábavných titulů, kterými se účastníky finále pokusíme překvapit až později. Zatímco u předchozích her se hraje o medaile králů určeného titulu, tak lákadlem finálového klání nejlepších komunit a jejich lídrů bude pohár pro celkového vítěze. Vše samozřejmě za doprovodu velké porce zábavy! Hlavním motivem celé akce je ale právě dobrý skutek na podporu těm, kteří to potřebují, a proto se celá soutěž ponese v přátelském duchu.

Podpoř dobrou věc i ty!

Kaktus jako titulární partner věnoval fondu Klokánek úvodních 10 000 Kč a budeme rádi, když se následně zapojíte vy, ať už budete fandit jakémukoliv streamerovi. Peněžní dary bude možné zasílat na sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu značí cenu SMS a tedy hodnotu daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč).

Kaktus
Štítky: Kaktus, Streamers Cup, FOD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.