Přejít k hlavnímu obsahu

Rpg odhalil změny ve svém týmu, vrátí se i DEV7L?

3. 6. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Universe neuspěli v baráži o udržení v 1. Tipsport COOL lize a vše nasvědčovalo tomu, že změny jsou nevyhnutelné. Nejnovější aktualizace na fanpage kapitána rpg nasvědčují tomu, že změny nebudou pouze o výměně jednoho hráče, ale budou rozsáhlejšího kalibru.
DEV7L
DEV7L

Pád do 2. Tipsport COOL ligy z původního složení přežije pouze jediný spoluhráč Václava 'rpg' Vlacha, a to Robert 'manguss' Kasper, se kterým společně dává dohromady nové složení. Potvrzeny jsou již nyní dva slovenské přírůstky, z nichž oba již v minulosti prošly řadami rpgho organizace Team Moops. Peter 'WEAMO' Rauch hledal po konci v Sampi nové angažmá a dříve si zahrál za tým Moops.XD, s Tomášem 'zyored' Cvanigou, který si s rpg již zahrál na loňském finále Tiger Masters, se pak již zřejmě nepočítá v Eclot Gaming, kde zatím oficiálně nic oznámeného nebylo. Pátým do party by se mohl stát Patrik 'DEV7L' Stuchlík, který dle rpgho slov s týmem aktuálně zkouší hrát, ale jeho příchod ještě není hotovou věcí a až nejbližší dny vše rozhodnou. Právě DEV7L po jeho boku už nějaký čas strávil a dokonce se do Tipsport COOL ligy původně kvalifikoval.

Jak jistě víte, v posledních měsících se nám ne úplně dařilo, to vše vyvrcholilo spadnutím do 2. Tipsport COOL ligy. Nevím, čím to bylo, ale prostě asi nebyla ta správná chemie. Nakonec jsme se s mangussem rozhodli, že k sobě vezmeme někoho jiného. Chtěl bych tímto přivítat u nás nové hráče a zároveň poděkovat za super čas i těm starým, kteří se točili v tom našem kolotoči.

prohlásil na své fanpage kapitán týmu rpg.

Z vyjádření kapitána však není jasné, pod jakou organizací nebo jménem bude celek nyní působit. V 1. Tipsport COOL lize sice rpg a spol. hráli pod Universe, o nich ale není nyní ani zmínka a vyloučen není ani rozchod.

Jak by mohla vypadat celá sestava:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Česká republika Robert 'manguss' Kasper
 Slovensko Peter 'WEAMO' Rauch
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík – na zkoušce

Zdroj: @rpg
Štítky: Team Moops, DEV7L
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.