Přejít k hlavnímu obsahu

Riot představuje Ignition Series na podporu esportu ve Valorantu

16. 6. 2020 | 19:13 VALORANT
Riot Games se po úspěšném vydání Valorantu pouští do kompetitivní scény hry po hlavě a představují svou Ignition Series. Na tomto programu s Riotem spolupracuje více než 20 esportových organizací, které mají za úkol vytvořit unikátní kompetitivní prostředí a události pro hráče Valorantu po celém světě.
Valorant Ignition Series
Valorant Ignition Series

Valorant přichází po svém spuštění s prvním krokem směrem k vybudování solidního kompetitivního ekosystému, kterým je Ignition Series. Cílem této rané fáze je zajistit, aby esportová scéna rostla přirozeným způsobem, který pomůže autenticky rozvíjet talent, ale i samotné hráče a profesionální hvězdy. Právě proto je pro vývojáře důležitá neustálá zpětná vazba od hráčů, jelikož kompetitivní scéna Valorantu by měla odrážet hlas celé komunity, aby se tak mohla rozběhnout plnohodnotná kompetitivní akce, která bude bavit fanoušky po mnoho dalších let.

Už během uzavřené bety jsme byli svědky nejrůznějších turnajů, které se konaly po celém světě, což poskytnulo spoustu příležitostí aspirujícím hráčům, kteří toužili po svém místě na kompetitivní scéně. Nyní však Riot Games usiluje o snadné sledování esportu prostřednictvím organizovanějšího systému událostí, a proto představují Valorant Ignition Series. Jedná se o oficiální program partnerů Riotu, kde se každý týden dostane pozornosti několika turnajům, skrze které bude snazší najít talentované hráče, či si vybudovat reputaci mezi top Valorant týmy.

Valorant Ignition Series

Ignition Series spolupracuje s více než 20 esportovými organizacemi po celém světě. Každý z organizátorů naplno využije své znalosti k vytvoření jedinečného turnaje v rámci Ignition Series, kde se očekává různorodá kombinace všemožných herních formátů pro profesionální i amatérské týmy. V současnosti Riot oznamuje sice jen několik turnajů, Ignition Series však bude pořádat události i v Severní Americe, Brazílii, Latinské Americe, Koreji, Japonsku, jihovýchodní Asii, Oceánii, Evropě, Rusku, Turecku a na Středním východě. A nebojte se, i vy byste se dle vývojářů už brzy měli dočkat kompetitivního režimu ve hře.