Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes proběhne již druhý Nawaltis Cup ve Valorantu!

19. 6. 2020 | 15:30 VALORANT
Nawaltis jsou na domácí scéně novou organizací, ale i přesto se naplno ponořili do esportového dění Valorantu. První turnaj se setkal s nevídaným zájmem a již dnes v 18:00 hodin budete svědky pokračování této akce v Nawaltis Cupu #2, kde se mezi sebou utkají dvojice hráčů v novém herním módu Spike Rush.
Nawaltis Cup 2
Nawaltis Cup 2

Organizace nesoucí název Nawaltis vznikla sice teprve před pouhými 14 dny, ale i tak se jí podařilo svižně zrealizovat vlastní web a založit svůj první Valorant turnaj skrze Challenger mode. Rozhodnutí to ovšem bylo správné, protože hned na první odehraný turnaj v novém speciálním módu Spike Rush dorazilo neskutečných 149 týmů. Protože byl zájem opravdu obrovský, původní kapacita 16 slotů se nakonec navýšila na rovných 64, a dokonce se přidal lower bracket.

Kromě ohromného zájmu se první turnaj setkal s pozitivní zpětnou vazbou od samotných hráčů, tudíž se organizace rozhodla uspořádat další klání s názvem Nawaltis Cup #2, které se odehraje již dnes 19. června v 18:00 hodin. Po zkušenosti s první akcí se drobně upravila některá pravidla, avšak stále se můžete těšit na hojně navštěvovanou a svižnou 2v2 podívanou v herním módu Spike Rush, která mimo jiné nabízí opravdu zajímavý prize pool, o který se v tuto chvíli popere 52 registrovaných týmů.

Nawaltis nekončí ani touto událostí, ba naopak se na jejich turnaje budete moci těšit každý týden, a to hlavně v sobotu. Kromě samostatných turnajů by se do budoucna měla v jejich režii objevit celá liga a zaměření se pravděpodobně také rozšíří na větší formáty, jako jsou 5v5 turnaje. A jestlipak zrovna Valorant není váš šálek kávy, nevěšte hlavu, protože se v dohledné době dočkáte akcí i z dalších her, jako je Counter-Strike či League of Legends.

Registrace na dnešní turnaj probíhají skrze zmíněný Challenger mode a i když tuto platformu navštěvuje značné množství zahraničních týmů, Nawaltis se chtějí soustředit na vybudování kvalitního zázemí pro česko-slovenskou scénu, kde bude prostor i pro začínající týmy. Pokud vás tato myšlenka a kompetitivní příležitosti zaujaly, nezapomeňte pro více informací ohledně organizace a samotných turnajů sledovat jejich web nebo Instagram. Hodně štěstí v dnešním turnaji!

Nawaltis Cup