Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na první Nawaltis ligu ve Spike Rushi právě začínají

11. 7. 2020 | 14:00 VALORANT
Poměrně nová organizace Nawaltis naskočila na vlnu Valorantu v duchu 2v2 turnajů ve Spike Rushi. Po úspěších a značném ohlasu se nyní rozhodli zorganizovat první měsíční ligu, na kterou se právě otevírají kvalifikace. Přijďte tedy i vy zkusit své štěstí a zabojujte si o ceny!
Nawaltis liga
Nawaltis liga

Nawaltis je na naší scéně mladou organizací, což jí nijak nezabránilo v uspořádání hned několika úspěšných 2v2 turnajů v zábavném módu Spike Rush z nejnovější taktické střílečky Valorant. Hlavním cílem celého projektu je udělat dobré jméno česko-slovenské esportové scéně, k čemuž má po úspěšných turnají skvělé dispozice nově připravovaná liga!

Dosavadních turnajů se účastnilo již 288 týmů z různých koutů světa a v Challenger módu Nawaltis za necelý měsíc zakotvilo již 727 členů, což je v porovnání například s 2600 členy Fnatic obrovský úspěch. Organizace stále roste a snaží se i nadále zvyšovat laťku svých turnajů, a to včetně lepších odměn, jak finančních, tak i těch formou herních klíčů, což však není všechno, poslední turnaj měl dokonce svůj vlastní komentovaný stream.

A jak jsme již naznačili v úvodu, turnajů již byl dostatek a je čas se posunout dále, proto se organizace rozhodla o další krok vpřed a představuje svou naprosto první měsíční ligu pro všechny hráče. Samotná liga bude sestávat ze tří kvalifikací a velkého finále, kde se proti sobě utkají ti nejlepší a nejpřesnější střelci. Kvalifikace budou brzy v plném proudu, proběhnou již 11., 18. a 25. července. Každá kvalifikace má místo pro 128 týmů, které se utkají v BO3 turnajích a následném BO5 finále.

Finalisté jednotlivých kvalifikací pak kromě vstupenky do velkého finále obdrží také finanční odměnu. Ve velkém finále, které se uskuteční 26. července, se tedy utká 8 nejlepších týmů, což znamená 6 nejúspěsnějších celků z kvalifikací a 2 divoké karty. Průběh celé ligy se bude navíc vysílat na komentovaném streamu organizace. Pro více informací nezapomeňte sledovat Facebook, Instagram a webové stránky.

Timeline
Štítky: Nawaltis