Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlaste se do první online cosplay soutěže!

14. 7. 2020 | 08:00 Všechny hry
Pandemie koronaviru ovlivnila prakticky celý svět a většina velkých akcí se buďto zrušila, nebo byla odložena, což se dotklo také conů, kde se cosplay soutěže pořádají pravděpodobně nejčastěji. Naštěstí VÚB Y-Con pořádá první online cosplay soutěž! Zájemci se mohou stále přihlásit.
Cosplay
Cosplay

Soutěž je určena pro české i slovenské cosplayery a snaží se nalézt ten nejlepší cosplay kostým! Zapojit se můžete jako soutěžící, ale také jako divák. Registrace cosplayerů je již nějakou dobu otevřena, přihlásit se je však možné až do 19. července, konkrétně do 20 hodin!

Přihlásit můžete svůj herní, filmový či seriálový cosplay, jedinou podmínkou je, že jste se s kostýmem předtím neumístili na předchozích soutěžích Y-NOC. Registrace je zdarma, odkaz naleznete zde.

Až skončí období registrací cosplayů, dostanete se ke slovu i vy! Ihned po uzavření registrací začne divácké hlasování, které rozhodne o pěti finalistech, jenž postoupí do závěrečného finále. To bude možné sledovat online již 1. srpna, kdy diváci budou moci do pořadí také zasáhnout.  

Je to rozhodně zajímavý koncept, který může alespoň trochu vynahradit cony, jenž se letos bohužel nekonaly. 

Štítky: cosplay