Přejít k hlavnímu obsahu

Team Envy je další světoznámou organizací, jež neodolala vábení Valorantu

14. 7. 2020 | 11:32 VALORANT
Team Envy je pro domácí fanoušky známý především pod dřívějším pojmenováním EnVyUs, a to díky slavné éře CS:GO týmu, který získal i nejcennější titul z Majoru. Team Envy ale působí na celé řadě scén, vlastní třeba také značku Dallas Fuel v Overwatch League a v budování věhlasu bude pokračovat také na nové scéně Valorantu.
Team Envy
Team Envy

Americká scéna vzkvétá opravdu rychle a příliš mnoho týmů té nejvyšší kvality už volných není. Team Envy se však nenechal odradit a ulovil sestavu, která si dosud říkala together we are terrific. Soupiska v čele s bývalým známým CS:GO hráčem Pujanem 'FNS' Mehtou se dala dohromady před dvěma měsíci a s jedinou výjimkou spolu hraje v totožném složení. Všichni jeho spoluhráči také pocházejí ze scény FPS titulu číslo jedna, kde ale na rozdíl od něj takovou díru do světa neudělali. Za potenciálně největší hvězdu prvního týmu Envy, z hlediska individuálních dovedností, by se dal označit Abdo 'c4Lypso' Agha, Kanaďan s libanonskými kořeny.

Pod názvem together we are terrific se FNSův tým zúčastnil už celé řady turnajů a nechyběl ani na zatím největším americkém turnaji T1 x NSG Showdown, kde však nepostoupil ze skupiny. O víkendu však na Pulse Invitationalu uhrál čtvrté místo, kde jej přemohly akorát elitní týmy Gen.G, Cloud9 a Sentinels, zatímco za sebou nechal jména jako TSM nebo Immortals. Příslib do budoucna tam určitě je, tak uvidíme, jak to bude šlapat.

Team Envy vypadá následovně:

 Spojené státy americké Adam 'aKis' Kisseberth
 Kanada Abdo 'c4Lypso' Agha
 Kanada Pujan 'FNS' Mehta
 Spojené státy americké Anthony 'mummAy' DiPaolo
 Spojené státy americké Jake 'kaboose' McDonald

Štítky: Team Envy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.