Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE oficiálně představuje novou CS:GO pětici!

15. 7. 2020 | 16:10 Counter-Strike 2
Team BRUTE začátkem roku oznámil přerod v profesionální tým, výsledkově se však ne úplně vedlo. Několik drobných změn vyústilo až v sestavu, která je od dnešního dne oficiálně a nezbývá než doufat, že jde konečně o správnou volbu, která přinese kýženou stabilitu.
Team BRUTE
Team BRUTE

Před půl rokem představilo nové vedení týmu BRUTE velké ambice, v jejichž čele měl figurovat CS:GO tým. Ten ale během uplynulé části sezóny několikrát sáhl ke změnám, až z původního složení zůstal jediný hráč. Ondřej 'Crazyy' Švec se musel v poslední vlně rozloučit s AJTTem a capseNem, dvěma dlouhodobými pilíři týmu, a spolu s Karlem 'fredi' Královcem si najít nové parťáky. Jak prohlásil CEO Tomáš Müller, tak právě až v novém kapitánovi fredim a kouči Milanu 'Pepik' Gellebrovi našlo vedení skutečné pilíře, na kterých může profi tým stát.

Najít tři hráči však vzhledem k různým smlouvám může být často těžký oříšek. BRUTE se však pro letní část sezóny podařilo ulovit zajímavé volné agenty. Trio nových posil s týmem už nějakou chvíli trénuje, hráči dokonce byli vidět na příspěvcích týmu z prostředí svých kanceláří a jejich testování nebylo žádným tajemstvím. Jan 'BLUEE' Škaloud (na jaře hráč Dark Tigers), Simon 'KWERTZZ' Horák i Šimon 'suplicK' Skuplík (oba původně měli hrát společně za Team Gravity) už se dokonce ukázali i na oficiálních zápasech a vše směřovalo k tomu, že brzy bude jejich představení oficiální. Tenhle den nastává právě teď, tak uvidíme, jestli jde konečně o volbu správnou a BRUTE najdou tu vysněnou stabilitu, která jejich sestavě od začátku letošního roku chyběla.

Team BRUTE bude nově hrát v tomhle složení:

 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Karel 'fredi' Královec
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'BLUEE' Škaloud
 Česká republika Simon 'KWERTZZ' Horák
 Česká republika​​​​​​​ Šimon 'suplicK' Skuplík

 Česká republika​​​​​​​ Milan 'Pepik' Gellebra – trenér

Zdroj: @brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.