Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch streamer obdržel ban. Řekl dítěti, že skončí v pekle

17. 7. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Twitch streamer Dr Witnesser obdržel na Twitch 7 denní ban, kvůli tomu, že svému spoluhráči oznámil, že skončí v pekle, pokud nepřijme křesťanství.
Dr Witnesser
Dr Witnesser

Twitch streamer Dr Witnesser na svém Twitteru oznámil, že obdržel 7 denní ban za slovní útok a obtěžování svého spoluhráče. Obhajuje se tím, že se pouze snažil vysvětlit pravdu. Také se obhajuje, že se jedná pouze o plán, jak dostat křesťanství ze sociálních sítí a jedná se také o součást Cancel Culture. Podle něj pouze vysvětloval Bibli svému spoluhráči, který mu oznámil, že je Muslim. Pokud si přečtete pravidla Twitche, které plošně platí pro všechny uživatele, zjistíte, že se vlastně Dr Witnesser žádného přestupku nedopustil, avšak za banem nejspíš stojí nátlak na sociálních sítích. Na Twitteru se ozval i např. Dakotaz, který patří mezi největší Fortnite streamery. 

Dr. Witnesser se ve hře setkal s muslimským spoluhráčem, ihned došlo k výměně názorů, i přesto, že spoluhráč byl očividně dítě, tak ho streamer nešetřil. 

Streamer debatu zakončil pohrozením, že spoluhráč za své hříchy skončí v pekle, ačkoliv tímto nijak neporušil pravidla Twitche, tak se většina lidí shoduje v tom,  že tento dočasný ban byl na místě. Dr. Witnesser odmítá, že by jeho chování bylo přes čáru a považuje ban za nespravedlivý. 

Zdroj: dexerto.com