Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS ve stylovém minifilmu představili ambasadora

18. 7. 2020 | 18:56 Counter-Strike 2
Organizace SINNERS na turnajovém poli vyhrávají jeden turnaj za druhým, pro větší rozruch se tedy snaží zamakat také jiným směry. Právě proto se po posledním přírůstku mezi sekce rozhodli naverbovat CS:GO osobnost, která se dnešním dnem stává týmovým ambasadorem.
DeeThane
DeeThane

SINNERS vznikli začátkem letošního roku a už po představení CS:GO sekce bylo jasné, že tato organizace se silným zázemím bude mít jen ty nejvyšší ambice. Až na jednu výjimkou je CS:GO tým na domácí scéně neporažen, obě největší ligy navíc dominoval s velkou lehkostí. Vše se tak naplňuje do puntíku. Do svých řad SINNERS už přibrali také Pokrovace, elitního karetního mága a někdejšího mistra světa s českou reprezentací, a v neposlední řadě i League of Legends sekci, kterou můžete pravidelně sledovat v české lize Hitpoint Masters.

Dnešním dnem tato nová, ale vysoce úspěšná organizace přivítala nového člena, který jí pomůže se rozvíjet ve věcech mimo samotné turnaje – i to je totiž potřeba. V jakých přesně, to ale není známo. Damien 'DeeThane' Dante se totiž kromě komentování a streamování věnuje celé řadě činností, tudíž meze tato spolupráce úplně mít nemusí. „Sedl jsem si s nimi na schůzku a všechno, to co mi řekli, tak se mi velmi líbilo. To je ten důvod, proč jsem se rozhodl hrdě hájit SINNERS,“ oznámil v minifilmu, který s ním organizace vytvořila pro představení.

Štítky: SINNERS, DeeThane
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.