Přejít k hlavnímu obsahu

Nine to Five 2 Dawn: SINNERS bohužel dvakrát prohrávají a do hlavního turnaje se nepodívají

23. 7. 2020 | 14:50 Counter-Strike 2
Nine to Five je netradičním konceptem turnajů, kde se hráči pro všechny hrací dny musejí donutit vstát jako do klasické práce. Hraje se totiž výhradně od 9:00, což je myšlenka celé této série. Odměnou za to je prize pool, který je pokaždé ve výši 50 tisíc dolarů pro dva nejlepší týmy.
Nine to Five
Nine to Five

Druhé pokračování Nine to Five odstartuje 27. července, ještě předtím je ale potřeba uzavřít kompletní složení účastníků. Čtyři týmy mají pozvánku přímo do čtvrtfinále, dalších osm potom do swiss části. Jeho druhou polovinu pak utvoří týmy z kvalifikace, stylově nazvané Nine to Five Dawn, kde tentokrát nechybí ani SINNERS. Česká jednička se poslední dobou ukazovala v řadě turnajů a její výkony neunikly ani dalším organizátorům.

Týmem číslo jedna jsou v hlavní části Complexity, aktuální světová desítka. Počítat se musí také s Gambit Youngsters, kteří ovládli první vydání. Pozvánku do čtvrtfinále si pak vysloužili Hard Legion Esports, Winstrike Team, Endpoint a HAVU Gaming. Z dalších týmů pro swiss bychom pak mohli jmenovat sAw, ALTERNATE aTTaX a spoustu dalších celků od čtvrté světové desítky. V kvalifikaci už uspěl i Patrik 'Zero' Žúdel, který v posledních týdnech hájí barvy týmu GamerLegion. Ten už uspěl v kvalifikaci, kde dvakrát přemohl polské HONORIS.

Tři skupiny Nine to Five 2 Dawn už jsou u konce, nás však nejvíce zajímá ta poslední, která se odehrává 23. července a kde se představí právě SINNERS. Jejich úkolem je dvakrát zvítězit a maximálně jednou prohrát. Největším soupeřem bude tým LDLC OL z Francie, kde působí hráči jako bodyy nebo SIXER. Další dva konkurenti se v HLTV žebříčku nachází až ve druhé stovce žebříčku, konkrétně jde o akademii elitní německé organizace BIG a také tureckou sestavu 9INE, kterou nedávno SINNERS přemohli v jiném turnaji – cyberPRO Series.

Nine to Five 2 Dawn: skupina D
  Francie LDLC OL2      
 Středa 9:00   Francie LDLC OL2   
  Česká republika SINNERS1      
    Středa 12:45   Francie LDLC OL 
  Německo BIG Academy2      
 Středa 9:00   Německo BIG Academy0   
  Turecko 9INE1      
         
     Německo BIG Academy-   
  Česká republika SINNERS1 Středa 16:30   Evropa Postupující 
 Středa 12:45   Evropa 9INE-   
  Turecko 9INE2      

Štítky: SINNERS, Nine to Five
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.