Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy se doopravdy dočkáme aut?

24. 7. 2020 | 17:00 Fortnite
Očekávaný příchod aut do hry byl nečekaně odložen. Kdy se jich tedy konečně dočkáme?
Fortnite auta
Fortnite auta

V traileru na novou sezónu jsme viděli, jak se hráči projíždí v nových autech. Což zcela logicky nadchlo naprosto každého fanouška Fortnite. Nová sezóna však trvá už 6 týdnů, a auta zatím stále nikde. Příchod aut jsme očekávali v nejnovějším 13.30 update, avšak ve hře není o autech znovu ani zmínka. 

Kdy se jich tedy dočkáme?

To bychom také rádi věděli. Situace se má tak, že leakerům se podařilo zjistit většinu informací o autech již v 13.20 updatu, od té doby se v souborech hry podle leakerů nic nezměnilo. Epic Games také oznámili, že budou potřebovat ještě pár týdnů, než bude možné auta do hry přidat.  

 

Plánovaný konec 3. sezóny je oficiálně 28. srpna, což znamená, že bychom se aut v nejhorší variantě mohli dočkat až ve 4. sezóně. Pro Fortnite je odkládání sezón už zvykem, takže by ani nebylo překvapení, kdyby 3. sezóna skončila až s nástupem podzimu a auta se tak ještě nějak stihla vecpat. Epic Games zatím nezveřejnili žádné informace o autech, ale díky leakerům víme, jak budou auta ve Fortnite fungovat. O fungování aut si můžete přečíst v předešlém článku zde.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: auta,