Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat Verve emote?

28. 7. 2020 | 15:43 Fortnite
Verve emote je dostupný od včerejšího dne. A jelikož je jasné, že chtít ho bude snad každý, kdo na informaci o jeho existenci narazí, poradíme vám, jak na něj.
Verve emote
Verve emote

Už v minulosti jsme viděli, že Epic Games nemá problém čas od času dát šanci hráčům získat předměty zdarma. Ať už to bylo za splnění výzev jako součást spolupráce s Marshmellem nebo za splnění komunitní výzvy. Epic hráče vždy bezplatně odměnil. Včera oznámil, že stejným způsobem bude za pár dnů možné získat i nový Afterparty wrap.  

Afterparty wrap

Verve emote je součástí show We The People X More Than A Vote. Po debutu bude show možno vidět znovu. Vysílat se bude rovnou 22x, jedenkrát každou hodinu ve středu 29. července. Máte tak tedy dost slušnou šanci se do jednoho z vysílání strefit. Pokud o této novince ve hře chcete vědět víc, můžete si přečíst článek na oficiálních stránkách Epic games (zde).

we the people

Pro získání emotu zdarma je potřeba, aby se hráči pouze přihlásili do hry mezi 27. červencem od 20:00 do 29. července 20:00 hodin evropského času. Není potřeba se přímo zúčastnit žádné hry. 

Verve emote pochází od vítěze soutěže Emote royale, kterou Epic uspořádal již před nějakou dobou. Michael Mejeh a jeho bratr Jamie vytvořili tanec společně a vidět ho můžete v následujícím videu.