Přejít k hlavnímu obsahu

Update mapy přináší snížení vodní hladiny

28. 7. 2020 | 22:02 Fortnite
Blíží se sezóna 3 a spolu s ní i update se znovu klesající hladinou vody. Skrývá se pod hladinou něco nového, na co se můžeme těšit?
Klesání vody
Klesání vody

Jsme už sice v půli cesty, ale klidně se může stát, že Epic Games sezónu o několik týdnů prodlouží kvůli autům, které mají v plánu do hry přidat. V minulosti již proběhlo pár změn ohledně klesání vodní hladiny a nyní, když se blíží konec 2. sezóny, můžeme pozorovat její snižování čím dál častěji. Poslední aktualizace mapy proběhla před čtyřmi dny a další nastane za 2 dny. Po těchto aktualizacích by měla proběhnout ještě jedna a ta by už měla na mapě odhalit i Atlantidu.

Atlantida

Update mapy

Vzhledem k ostatním aktualizacím nynější sezóny se toho v té aktuální mnoho nezměnilo. Největší změnu prodělalo město Slurpy Swamp, které je v současné době celé nad vodou. Přístup není možný už jen do některých spodních částí Slurpy Swamp, nicméně převážná většina budov už je v normálu. Na místě ještě není slurpová voda, ale mohli bychom jí vidět po další aktualizaci hladiny vody, která proběhne 30. července.

Sweaty Sands se vrátí ke své původní podobě v příští aktualizaci mapy a Weeping Woods je k dnešnímu dni už téměř stejné, jako dřív. Proběhla i malá změna u kamenného žraloka s truhlou na skále a místo je nyní díky nové půdě přístupnější. Craggy Cliffs je již celé přístupné. Plus v příští aktualizaci bychom měli mít přístup k havarované kosmické lodi, která má obsahovat starověkého astronauta.

Žralok

A zde se můžete podívat na mapu před včerejší změnou a jak v současné době vypadá po aktualizaci:

Změna vody po aktualizace