Přejít k hlavnímu obsahu

V dnešním pokračování PLAYzone Podcastu vyzpovídáme DeeThana

29. 7. 2020 | 17:01 Counter-Strike 2
Druhá sezóna PLAYzone Podcastu pokračuje s dalším zajímavým hostem. Moderátorské duo huhy, Tučňák si tentokrát pozvalo CS:GO komentátora, streamera a hudebníka Damiena 'DeeThane' Dante.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Od začátku letních prázdnin se náš PLAYzone Podcast rozšířil o živá vysílání, která probíhají vždy ve středu od 17:30. Třetím hostem byl zvolen DeeThane, se kterým se budeme bavit nejen o kariéře komentátora a streamera, ale také o nedávno navázaném ambasadorství s organizací SINNERS. Jako moderátoři toho máme připraveného spousta, ale pokud budete mít na hosta jakékoliv otázky, tak se nebojte přijít na stream a ozvat se do chatu. Pro ty, kdo živý přenos nestihnou, tak bude připraven archiv i další platformy, jako Spotify.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.