Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud žije! Po více než měsíci se ozval na Twitteru

31. 7. 2020 | 20:06 Všechny hry
Je to již více jak měsíc, co Microsoft oznámil, že streamingová platforma Mixer k 22. červenci končí a že uzavírá partnerství s Facebook Gaming. Po tomto překvapivém oznámení se mnoho fanoušků zajímalo, kam se přesunou Ninja a Shroud, dva top streameři Mixeru.
Shroud
Shroud

Zatímco oblíbený streamer Ninja od té doby jednou streamoval na YouTube a obecně byl aktivní na sociálních sítích, Shroud se takřka úplně odmlčel. Toto ticho skončilo dnes, když na svém Twitteru sdílel záhadný GIF pistole se zmáčknutou spouští. 

Jelikož k tweetu nepřipojil žádnou zprávu, fanoušci a ostatní streameři se mohou jenom dohadovat a tipovat, co to pro Shroudovu budoucnost může znamenat. CouRageJD na Shroudův tweet reagoval jednoduchým: „Cože“

TimTheTatman zase sarkasticky sdílel: „Ach ano, vím, co to znamená!“ 

Když se Microsoft rozhodl ukončit činnost Mixeru, Shroud a Ninja nechtěli vyjednávat s Facebookem, místo toho přiměli Microsoft, aby je z jejich smluv vyplatil. Tím si údajně Ninja a Shroud vydělali asi 30 a 10 milionů dolarů. Zároveň jim to umožnilo vyjednávat s ostatními platformami, jako jsou Twitch a YouTube. 

Ninja již streamoval na YouTube, a to 8. července, s platformou zatím prý žádnou dohodu neuzavřel, od té doby na YouTube ani jinde ovšem nestreamoval. Uvidíme, zda svým fanouškům Shroud brzy prozradí více, ať už o svých plánech, či případné dohodě s některou z platforem. Ticho prolomil po více než měsíci, naposledy byl na Twitteru totiž aktivní 22. června. 
 

Štítky: shroud