Přejít k hlavnímu obsahu

Japonská firma přišla se svítícími gamingovými rouškami

4. 8. 2020 | 17:20 Všechny hry
U počítačových komponentů určených často najdete LED světla, ať už jde o herní počítač, klávesnici, nebo počítačovou myš. U gamingových roušek by nás to tedy také nemělo překvapovat.
rouška
rouška

Podle Famitsu jsou tyto gamingové roušky z řady Illumi-ON vybaveny LED světly, která se nabíjí přes USB. Vyrábějí se z černého a bílého materiálu, barva světel se může měnit a mohou dokonce blikat. Naleznete zde červenou, zelenou, modrou, žlutou, světle modrou, fialovou a bílou.

Oficiálně jsou roušky nazývány „kryt úst“, nechybí jí ani jednorázový 2,5 PM filtr. Siliconera však podotýká, že tyto roušky nelze prát, pravděpodobně by měly být využity k zakrytí řádných masek pod nimi.

Každopádně se jedná o zajímavý koncept, který nás u japonských výrobců zase až tak nepřekvapuje. Roušky půjdou v Japonsku do prodeje již tento měsíc, pořídit je bude možné za 2 970 yenů, což činí nějakých 29 dolarů, v přepočtu necelých 650 korun.

Pokud sami nevlastníte žádnou herní roušku, po jedné toužíte a do Japonska je daleko, nevěšte hlavu. Můžete se po nich poohlédnout na webových stránkách umělců, jako jsou Etsy nebo RedBubble.

Zdroj: kotaku.com
Štítky: koronavirus