Přejít k hlavnímu obsahu

Světové CS:GO hvězdy se utkají v 2v2 turnaji Red Bull Flick o 20 000 eur

6. 8. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Po letní pauze se soutěžení pomalu vrací zpět. Jedním z turnajů, který otevře druhou část roku, je Red Bull Flick, Ten však nebude klasickým soubojem na ostří nože, ale naopak odlehčeným turnajem dvojic ve zbrusu novém režimu Hold the Flag.
Red Bull Flick
Red Bull Flick

Už tuto neděli nás čeká netradiční turnaj z produkce Red Bull s názvem Flick, který nabídne 2v2 souboje elitních hráčů z celé Evropy. Hráči se utkají v režimu Hold the Flag, který je inspirován například režimem Domination z Call of Duty. Na mapách je místo s vlajkou, které se hráči musí snažit obsadit a udržet.

Čeká nás souboj celkem 16 dvojic, mezi kterými nechybí ani jména z užší světové špičky. Největší hvězdou je loňská světová jednička ZywOo, kterého doplní jeho spoluhráč z Vitality misutaaa. Hájit čest Francie budou také jejich rivalové z G2, kennyS a JaCkz. Ti však nebudou hájit barvy G2 jako jediní, turnaje se zúčastní také jejich srbští spoluhráči nexa a huNter, kteří mohou pomýšlet jedině na nejvyšší pozice.

Překvapit může dvojice talentovaných mladíků z týmu c0ntact SHiPZ a EspiranTo či finské hvězdy z ENCE sergej a Aerial. Zajímavý je také tým Velké Británie, ve kterém se vrátí zpět do bodů smooya, či smíšený výběr Dánska, za který si zahrají Remoy a mimi, možná nejlepší hráčka světa.

Po dvou dvojicích nasadí do turnaje také celky HONORIS a Giants, za které si zahrají také legendární NEO, TaZ nebo fox. V turnaji se objeví i výběr týmu BIG, jelikož se však hlavní tým bude účastnit turnaje DreamHack Summer, budou tuto německou organizaci reprezentovat gob b a alexRr.

V případě týmů ve spodní části listiny se nelekněte, pokud hráče neznáte. Jde totiž o 4 úspěšné dvojice z kvalifikace.

Kompletní složení dvojic:
 Francie Team VitailtymisutaaZywOo
 Francie G2 EsportskennySJaCkz
 Srbsko G2 EsportsnexahuNter-
 Německo BIGgob balexRr
 Finsko ENCEsergejAerial
 Evropa c0ntactSHiPZEspiranTo
 Polsko HONORISPrismNEO
 Polsko HONORISreikoTaZ
 Portugalsko GiantsNOPEEJobj
 Portugalsko Giantsfoxpr
 Dánsko DánskomimiRemoy
 Velká Británie Velká BritániesmooyaThomas
 Německo Německos1nskyye
 Francie FrancieEx3rciceDjoko
 Rusko RuskoDimaFinigaN
 Ukrajina Ukrajinam1koo24-HELLKISSS

Celý turnaj se odvysílá v neděli na Twitch kanálu Red Bull. Komentář si vezme na starosti zkušená a oblíbená dvojice James "JZFB" Baldorph a Daniel "DDK" Kapadia.

Štítky: Red Bull
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.