Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud boří rekordy ve sledovanosti! Jeho návrat na Twitch sledovalo přes půl milionu diváků

13. 8. 2020 | 22:37 Twitch.tv
Legenda se konečně vrátila zpátky na Twitch! Bylo jasné, že Shroudovo prví vysílání bude obrovsky sledovanou událostí, ale i tak předčilo mnohá očekávání. Na návrat jednoho z nejoblíbenějších streamerů se přišlo podívat ohromné množství fanoušků a Shroudův stream z Valorantu tak okamžitě trhal rekordy.
Shroud Twitch
Shroud Twitch

Shroudovi věrní fanoušci se konečně dočkali a mohli být svědky jeho epického návratu na Twitch, který nalákal opravdu neuvěřitelné množství diváků. Už při začátku vysílání se na streamovací platformě nahromadilo neskutečných 300 000 diváků, kteří se přišli podívat na svého oblíbeného hráče a baviče. Bývalá esportová legenda si pro svůj první oficiální stream zpátky na Twitchi zvolila Valorant a sledujících stále jen přibývalo!

Když konečně nastal čas, vysílání se rozjelo a veřejnost mohla konečně znovu spatřit svého oblíbeného streamera zpět v akci. Noví diváci se stále jen kupili, až se v jednu chvíli počet vyšlphal na více než půl milionu sledujících, přesněji se publikum rozrostlo až na 516 289 lidí! Obrovská očekávaní navíc Shroud ještě více napínal svým klasickým pozdním příchodem, který v žertu tradičně svedl na technické potíže, které nyní však skutečně měl.

Nadšené diváky se rozhodl bavit taktickou střílečkou z dílny Riot Games a po většinu času si držel sledovanost gigantických rozměrů mezi 400 000 a 475 000 aktivními diváky, čímž absolutně ovládl Valorant na Twitchi, jelikož pouze jeho stream tvořil 80 % z celkové sledovanosti hry. Po uplynulých hodinách šla samozřejmě sledovanost dolů, ale i tak jeho stream stále kraloval a pohyboval se ve statisících. Nyní, když se jeden z největších streamerů vrátil po konci Mixeru zpět domů na Twitch, se však zraky veřejnosti obrací k Ninjovi, který zatím nikde nevyjádřil svou exkluzivitu.

Zdroj: theverge.com
Štítky: shroud