Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq končí v turnaji Fight Night Season 2 krůček od prize money, chyběla jediná výhra

26. 8. 2020 | 15:24 Counter-Strike 2
CS:GO sekce Entropiq na nic nečekala a sotva si pod křídly této organizace odkroutila první den, tak se hned vydala do Evropy. Ještě pod názvem Projekt F totiž leckrova parta postoupila do druhé sezóny CS:GO Fight Night, kde najdeme týmy jako PACT, HONORIS, SJ Gaming nebo akademie NAVI, BIG či AGO. Výzva tedy na úvod hodně přijatelná.
Entropiq
Entropiq

Leckr, AJTT, capseN, daxen a HONES – složení téhle pětice si určitě zapamatujte, protože v souvislosti s výpravami na zahraniční turnaje o nich dnes nepíšeme naposled. Tým, za kterým stojí také zkušený kouč forji, po týdnech trénování a čekání na odhalení svého angažmá nelelkoval a prvním úspěchem byl postup z druhé kvalifikace CS:GO Fight Night. Šestnáct účastníků od 20. srpna bojuje o hezký prize pool 10 tisíc dolarů, který si rozdělí nejlepší trio. Nečekají nás však žádné složité skupin, pouze jeden velký Double Elimination pavouk.

Entropiq už mají za sebou první dva zápasy a ty dopadly vítězně. Úvodní kolo se ještě hrálo BO1 a tam nová česká sestava narazila na Team Singularity, aktuálně osmý nejlepší tým dánské scény. Nervák na mapě Inferno to byl od začátku do konce, ale čeští střelci nakonec výhru upekli poměrem 19:17. Ve druhém kole na leckra a spol. čekal tým HONORIS. Ten vám možná příliš neřekne, ale jde o současnou sestavu v čele s dvojicí polských legend, NEO a TaZ. Slavných jmen se však Entropiq nezalekli a díky drtivé T straně vyhráli úvodní Inferno 16:2. Na Nuke sice přišla prohra 14:16, závěrečný Dust 2 už si však pohlídali a po výhře 16:9 a 2:1 celkově už jsou v semifinále horního pavouka. Aktuálně už jsou tedy v TOP 6 a jediná výhra je dělí od jistoty finanční odměny.


UPDATE 25. 8.: Další zkouška pro Entropiq přišla v úterý od 14:30, kdy se jim postavil výběr The Dice, aktuální francouzská pětka ve složení Kan4, polox, nonick, XpG a Djoko. Zápas to byl opravdu napínavý, ale drobné rozdíly v důležitých momentech nakonec do TOP 3 posunuly francouzský výběr. Ve druhé polovině pavouka uspěl ruský tým 1win, zatímco 100PingGods s Entropiq padají dolů. Stále však není nic ztraceno!

UPDATE 26. 8.: Pád do Losers Bracketu přinesl Entropiq klání s týmem AGO NEST, což je druhá sekce známé polské organizace. Tým ve složení leman, Sidney, azizz, mchk a DglMeister1 si sice dokázal poradit s PACT, ale na český výběr těžce nestačil. Po dvou rychlých mapách tak Entropiq postoupili do 5. kola LB a byli jedinou výhru od prize money. V dalším souboji ale potkali 100PingGods (dukefissura, sorrow, smiley, w1nt3r, icem4N) a to byl opět těžký soupeř. Úvodní mapu po prodloužení Kazachům vyšla, poté však Entropiq srovnali. Závěrečné Inferno mělo vše rozhodnout a český celek od postupu nebyl blízko. Entropiq však nezvládli koncovku za CT a po prohře 14:16 končí krůček od finanční odměny, což se jim stalo v obou pavoucích.

Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.