Přejít k hlavnímu obsahu

Mercedes-Benz Virtual GP se po letní pauze vrací již v úterý

24. 8. 2020 | 08:00 Virtuální závody
Největší a nejvýznamnější série virtuálních závodů se po letní pauze konečně vrací! Piloti Mercedes-Benz Virtual GP opět usednou za volant svých formulí, aby zabojovali o důležité body v americkém Austinu.
Virtual GP
Virtual GP

Česká série virtuálních závodů Virtual GP konečně po letní pauze pokračuje! Do konce sezóny zbývají pouhé čtyři závody, přičemž první z nich se odjede již toto úterý na okruhu COTA v Austinu v monopostech IndyCar. Závod se odjede již v tradičním 45 minutovém formátu, přičemž start závodu je plánován na úterních 19 hodin.

Bohužel kvůli tenisovému turnaji WTA se závod neodvysílá na domovské televizní stanice série Virtual GP, kterou je O2 Sport. Diváci však mohou klání sledovat online, a to na Twitch, YouTube i Facebooku.

A jak vypadá průběžný stav série? S celkem pohodlným náskokem se drží na čele jezdec týmu Logitech CZC.eSuba Simon Kovačič, který naprosto ovládl první část sezóny ve voze GT3. Na paty se mu však derou oba jezdci týmu Benzina ORLEN, kterými jsou Martin Štefanko a Erik Vizi. Obou jezdcům sednou vozy IndyCar na výbornou a rozhodně se budou snažit uzmout titul pro sebe.

Prvních osm závodů si můžete zopakovat v tomto krátkém souhrnu:

První desítka průběžného bodování šampionátu po osmém závodě je následující:

Virtual GP
Štítky: Virtual GP
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.